
Basın toplantısında konuşan Alman Dışişleri Bakanı Martin Schaefer “Washington’da yaşananlara dahil olan kişilerin Türkiye Cumhurbaşkanı’na Hamburg’da eşlik etmeyeceğini varsayıyoruz” ifadelerini kullandı.
Alman Dışişleri Bakanı: Erdoğan’ın korumalarının G-20’ye gelmeyeceğini varsayıyoruz
Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Martin Schaefer, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Washington’daki göstericilere müdahale eden korumalarının 7-8 Temmuz’da Hamburg’da gerçekleşecek G-20 zirvesine katılmayacağını varsaydıklarını söyledi.
Basın toplantısında konuşan Alman Dışişleri Bakanı Martin Schaefer “Washington’da yaşananlara dahil olan kişilerin Türkiye Cumhurbaşkanı’na Hamburg’da eşlik etmeyeceğini varsayıyoruz” ifadelerini kullandı.
Schaefer, Die Welt gazetesinde yer alan, Berlin’in korumaların Türk heyetinden çıkarılması için Ankara’ya talebini ilettiği iddialarına ilişkin de “Bu bilgileri ne doğrulayabilirim ne de reddedebilirim. Almanya hukuku ve yasalarına uyulmalı” yanıtını verdi.
- Etiketler
- CAFERİ ALİMLER BİRLİĞİ (CABİR)’DEN KAMUOYUNA RAMAZAN AYI DUYURUSU
- İslami Cihat: Şehit Süleymani direniş ekseninin koordinatörüydü
- ABD, Irak halkının barışçıl gösterilerini şiddete dönüştürmeye çalışıyor
- Gazze’de bir Filistin’li daha şehit edildi
- İran’dan ABD’ye:”Gelin, savaş olmadan akıllı bir şekilde buradan gidin..”
- İbrahim Şeren
- Üstad! Gözlerimiz Hep Sizi Arayacak
- 9 Şubat 2018- 11:27:12
- Hüseyin Çaça
- İmam Hasan (a.s) ve Barışı
- 26 Mayıs 2019- 20:33:11
- Mehdi Aksu
- ÇANAKKALE DESTANI VE DERSLERİ!
- 30 Mart 2019- 09:28:05
- Şirali Bayat
- KADİR GECELERİ
- 15 Haziran 2017- 00:39:16
- Murtaza Akbulut
- SADIK-I ÂL-İ MUHAMMED
- 19 Ocak 2018- 12:15:15
- Musa Ayaztekin
- Hiç Düşündünüz mü Nedir Bu “Allah-u Ekber”?
- 21 Şubat 2018- 13:27:46